Termeni și condiții

Stimați parteneri! 

Începând cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (“GDPR”).

Vă informăm că datele dumneavoastră de contact se află în baza noastră de date, fiind obținute în mod direct ca urmare a unor corespondențe anterioare, sau sunteți un client/furnizor al societății  noastre.

Societatea noastră colectează doar date asociate persoanelor juridice și ale reprezentanților acestora, legate de aceste aspecte comerciale, respectiv: nume și prenume, funcție în cadrul companiei, adresa poștală a companiei, adresa de e-mail și numărul de telefon, fix și/sau mobil, fax.
Aceste date sunt utilizate EXCLUSIV în scopul contractual adică trimiterea de informații comerciale și tehnice, oferte, confirmări, situații financiare în legătură cu raporturile contractuale( facturi scadente, recuperare debite), precum și noutăți legate de produse sau oferte prin acțiuni de marketing direct pentru a vă ține la curent cu produsele, serviciile noastre și/sau evenimentele pe care le organizăm/participăm.

VIASTEIN SRL a întreprins măsurile tehnice, fizice și organizaționale pentru a menține securitatea datelor dumneavoastră personale împotriva distrugerii accidentale sau ilegale sau a pierderii accidentale, modificării, utilizării neautorizate, modificărilor neautorizate, divulgării sau accesului și împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală.

Datele procesate și stocate vor fi șterse la momentul în care relațiile noastre comerciale nu mai necesită stocarea acestora și dorim să subliniem că durata stocării acestora nu va depășii niciodată termenele legale prevăzute de legile în vigoare.
Cu orice întrebare sau problemă legată de protecția datelor personale vă rugăm să ne contactați pe e mail: juridic@viastein.ro

Conducerea VIASTEIN SRL