Despre noi

Viastein este o companie înființată în decembrie 2006, care și-a propus încă din faza de concept și proiecare, să producă pavele, dale și borduri la calitate premium, pentru amenajări outdoor, necesare placării căilor de acces publice- drumuri, trotuare, scuaruri, alei și piețe publice – precum și căilor de acces din zone rezidențiale, curți, grădini, etc. , într-o gamă variată de tipodimensiuni, modele și culori.

Astfel fabrica a fost dotată cu cea mai nouă tehnologie din domeniu, având o mare capacitate și folosind tehnologia prin vibropresare în două straturi – strat de rezistență și strat de uzură – în conformitate cu standardele și normele europene specifice industriei.

În decursul anului 2023 Viastein SRL a beneficiat de cofinanțare din Fondul European de Coeziune prin POIM 2014-2020 prin instalarea unui sistem fotovoltaic pentru consumul propriu.

misiune /Viziune

Materiile prime folosite în procesul de producție sunt atent selecționate, provin din surse sustenabile și certificate, pentru a asigura calitatea produsului final, însă având o preocupare continuă pentru protejarea mediului.

Compania are o preocupare permanentă pentru extinderea și diversificarea gamei de produse în vederea satisfacerii exigențelor clienților noștrii și de menținere în trendurile manifestate în domeniul designului peisagistic.

EXPERIENŢA NOASTRĂ

Compania s-a dezvoltat continuu de la înființare și după peste 15 ani de funcționare a ajuns la un număr de 70 de angajați.

Contactaţi-ne

Inovație
& Eleganță

CERE OFERTĂ

Află cel mai rapid și simplu propunerea făcută de către un specialist Viastein.

Valorile Viastein

01

Fabrica dotată cu cea mai nouă tehnologie

02

Cele mai înalte standarde de calitate

03

Peste 15 ani de experiență

04

Peste 70 de angajați

Fii partenerul nostru

Solicită ofertă